Čuvena glumica Branka Petrić je nedavno priznala da je za avanture svog supruga saznala iz njegove autobiografije, nakon što je preminuo. 

Branka je, izjavila da njen suprug Bekim Fehimu nije izlazio samo sa ženama, već da se viđao i sa muškarcima. Tako je za dizajnera DŽona Galiana početkom 70-ih bio ideal muške lepote.

Foto: Arhiva Novosti

 

- Bekim je imao potrebu da mi se poveri, makar i u knjizi, a znao je da ću ja sve, kao i uvek, prihvatiti prijateljski. U šali sam mu govorila da bih se ja na njegovom mestu ponela još i gore - govori Branka, koju je Fehmiu u knjizi opisao kao Amazonku, dok ju je s obale posmatrao u moru sa sinovima Uliksom i Hedonom.

- Bekimov odlazak ne mogu da prebolim, ali njegov postupak, koji ničim nije nagovestio, mogu razumeti. Duboko je patio zbog bujica mržnje koje su izazvale stradanja širom naše bivše zemlje - od Vukovara, Dubrovnika i Sarajeva do Kosova i Beograda. Verovao je u plemenitu misiju umetnosti, no osećajući da se to urušava, povukao se iz javnosti i prestao da prihvata uloge - kaže Branka Petrić za Gloriu.hr, te dodaje kako je njen suprug sebi oduzeo život metkom iz pištolja koji mu je darovao američki scenarista Kler Hafake. 

BONUS GALERIJA: Milica Miloša-retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".