Život je u pucnjavi izgubilo 11 osoba, među kojima je bilo i dvoje dece.

Na društvenim mrežama osvanule su brojne objave saučešća i podrške najbližima preminulih, a o nemilom događaju oglasile su se i brojne poznate ličnosti.

- 11 njih je ubijeno, 6 povređeno. Dvoje dece koja su tek otpočela živeti zauvek su zaspala. Na užasan način prekinuti su neki životi - napisao je na Instagramu pevač Saša Matić.

Foto: Instagram printskrin/sasamatic_official

 

- Dragi moji, ja večeras ne mogu da pevam. Ovo naprosto nije takav dan i iz poštovanja prema stradalim porodicama, zbog beskarajne tuge i neverice, ne mogu. Znam da razumete jer ovo što se desilo na Cetinju je prekinulo svaki osmeh danas zbog ruke jednog "čoveka". Tragedija, svim srcem sam uz porodice, a mi se družimo nekim lepšim danima koji nam dolaze, danas prosto nije takav dan - zaključio je Saša.

NJegova koleginica Jelena Karleuša na svm storiju prvo je objavila crnu fotografiju na kojoj je napisala: "Cetinje" uz emotikon koji predstavlja simbol molitve, a potom je u sledećoj objavi napisala:

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

 

- Najdublje saučešće porodicama ljudi koji su danas izgubili živote na Cetinju. Ovo će biti teška noć... Izdržite... Svi se saosećamo sa vašim bolom - napisala je Jelena.

Oglasio se i Feđa Dimović, član grupe "Beogradski sindikat".

- Velika tuga je danas za Crnu Goru i za sve nas koji iskreno volimo njen celokupan narod. Pokoj dušama stradalih i saučešće porodicama i građanima Cetinja. Moramo biti zajedno u najtežim trenucima - napisao je Feđa na svom Instagaram nalogu.

Voditeljka Dragana Katić objavila je crnu sliku, sa natpisom Cetinje i jučerašnjim datumom.

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

 

Inače brojne estradne zvezde otkazale su svoje sinoćnje nastupe širom crnogorskoj primorja zbog strašne tragedije, a među njima su Boban Rajović, Milica Pavlović, Saša Matić, Ana Nikolić...

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".