Pevačica Nada Topčagić završla u Hitnoj pomoći nakon što joj je pozlilo zbog neadekvatnog lečenja.

Nada je rekla da je "bukvalno mislila da će da umre", jer se lečila sama.

- Bila sam u Topoli na memorijalnom koncertu u čast Zorana Jovanovića, a došlo je još puno pevača. Posle toga sam se razbolela i 20 dana nisam mogla da ustanem iz kreveta i mislila sam da neću preživeti. Pogrešila sam što sam htela sama da se lečim, pa sam pila aspirine. Onda sam tako izdržavala nekako i otišla takva na Taru, a tamo mi se tek slošilo, nisam znala šta da radim, rekla je Topčagićeva.

Foto: ATA images

 

 

Kako nije mogla sama da ode kod doktora, rekla nam je da su je vozili na kraju u Hitnu pomoć u Bajinu Baštu.

- Tad sam stvarno već mislila da neću preživeti, sve me je bolelo. Kad sam ušla, rekla sam "dajte mi infuziju" i samo sam pala. Imala sam 40 temperaturu, ispričala je pevačica za 24sedam i priznala da je pogrešila što se lečila u kućnim uslovima bez lekara.

- Tada su mi uradili PCR, ali je već prošlo puno vremena i bila sam negativna, tako da ne znam da li sam imala koronu. Ja sam se, iskreno, bojala samo da mi guraju taj štapić u nos. Samo to ne volim i onda sam izbegavala, ali sam na kraju morala. Jako sam loše bila, da nisam otišla kod lekara ne znam da li bih se oporavila. Mislila sam da neću posle moći da održim nekoliko nastupa koji su bili odavno zakazani, ali sam nekako uspela, požalila se Nada.

BONUS GALERIJA: Slike iz albuma Sonje Mitrović Hani

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".