Naime, ona je pozirala u kupaćem kostimu na dasci.

 

 

- Sa bicikla na dasku! Ne mogu da se umorim. Posledica gladovanja od 40 dana! Kod moje drugarice Cece, napisala je ona u opisu objave na Instagramu.

"O, kako ste zgodni", "kakva si ti carica", "Au, svaka Vam čast", samo su neki od komentara.

Podsetimo, pre godinu dana Vesna je šokirala javnost tvrdnjom da 42 dana nije jela. Tačnije, konzumirala je samo određene supe, sokove, čajeve, sveže voće i povrće. Da to nije samo „prazno slovo na papiru“ jasno je i po njenom mladolikom izgledu. Malo ko bi pogodio da će u oktobru proslaviti 65. rođendan. 

 

 

- U dobrom sam stanju i fizički i psihički. Ja vežbam već 30 godina i poslednja dva pita sam izdržala 40 dana. To ću svake godine raditi. Otrova je sve više, treba da se čisitmo. Nema čvrste hrane. Zeolit se uzima kao čist klistir. Voda sa limunom koliko želite, čajevi, žalfija... Supe bez ičega. Skuvate luk ili paradajz, to bacite i pojedete supu. Možete i sok od cvekle, pola čaše dnevno. Osećaj gladi traje 7,8 dana, a onda ulazite u pobedu duha nad telom. Volela bih da ljudi shvate da je gladovanje spas za vreme u kojem živimo. Planeta je zatrovana sa svih strana. Moramo se redovno čistiti, rekla je tad.

BONUS VIDEO:

Milica Todorović pokazala zanosnu figuru u bikiniju

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".