Književnica Mirjana Bobić Mojsilović poznata je po tome što nema dlake na jeziku. Javno na TV ekranu, kroz svoje romane i kolumne vrlo otvoreno govori o pojavama u društvu, a vrlo često u tim redovima nekadašnje novinarke mogu se naći i detalji iz njenog privatnog života. Tako se i prvi dečko Mirjane Bobić Mojsilović svojevremeno našao u priči spisateljice, a tokom gostovanja u jednoj emisiji.

Mira je tom prilikom pričala o svojim književnim i novinarskim počecima i tu naglasila da je svoju prvu priču, koja je bila objavljena u jednom hrvatskom listu posvetila muškarcu u kog je bila zaljubljena. Otkrila je i o kome je reč:

 - Prva priča pod nazivom "Pomorandže" objavljena je u zagrebačkom magazinu za devojke koji se zvao Tina, bila sam u drugom gimnazije. To je ljubavna priča posvećena mom tadašnjem....tihoj patnji mojoj, možda mi je posle toga bio i dečko ili je to možda bilo i pre, ne mogu tačno da se setim. Svi ga znate i trenutno je vrlo omražena ličnost, ali tada je bio genijalan, kazala je kroz smeh Mira.

(Stori)

BONUS VIDEO:

OPUSTILE SE: Ludi letnji ples Slobode Mićalović i Nele Mihajlović

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".