Svetlana Ražnatović nedavno je održala koncert u Kraljevu.

Foto: Igor Marinković

 

 

- Ja sam presrećna, ne pamtim kad sam poslednji put bila u Kraljevu. Presrećna sam, ovakva euforija, divan koncert, istakla je Ceca.

Na pitanje o njenom emotivnom statusu folk diva je kratko odgovorila:

- Ja sam srećna, zadovoljna, ispunjena žena. Dovoljno mi je da mi je porodica živa i zdrava, karijera je blistava. Bogu sam zahvalna na svim blagodetim, rekla je ona.

Ceca je takođe pohvalila svoju koleginicu Daru Bubamaru, koja je podsetimo izgladila odnose sa Jelenkom Karleušom pa su sada najbolje prijateljice na estradi. Jelena Karleuša je čak nastupala i na njenom koncertu koji je održan u Areni pre nekoliko godina.

Foto: ATA images

 

 

- Dara je moja dugogodišnja drugarice, mi smo drugarice sa početka devedesetih. To prijateljstvo nikad nije doživljavalo oscilacije, uvek je imalo zdrave temelje, ja nju obožavam. Ona mene uvek tako nasmeje. Pozitivna žena, puna pozitivne energije. I kod nje nikad nisam primetila ni gram zlobe prema drugim ljudima, samo gleda sebe, svoju porodicu i udri brigu na veselje. Što je prelepa osobina kod nje, samo širi pozitivnu energiju, ispričala je Ceca za emisiju "Ekskluzivno".

BONUS VIDEO:

Karleuša lomi tanjire u restoranu

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".