Interesantan podatak je da većina naših estradnjaka može da se pohvali samo sa diplomom osnovne škole, poneko i sa srednjom, a vrlo mali broj je onih koji spadaju u grupu akademskih građana, ali to ih svakako nije sprečilo da naprave veliki uspeh.

Lepa Brena je radila kao bebisiterka

Mnogima je verovatno teško da u to poveruju, ali možda i najveća ženska zvezda na našim prostorima, Lepa Brena, u mladosti je radila kao bebisiterka, a čuvala je ni manje ni više nego pevačicu Anu Štajdohar, dok je studirala turizam.

Foto: Instagram printskrin/lepabrenaa

 

 

Sloba Radanović je radio kao obezbeđenje

Foto: ATA images

 

 

Sloba Radanović danas je jedan od najtraženijih pjevača na domaćoj muzičkoj sceni. Javnost ga je upoznala tokom učešća u jednom muzičkom takmičenju, no prije no što se ostvario na estradi, Radanović je morao da se snalazi na razne načine, pa je tako u jednom periodu svog života radio i kao obezbeđenje.

Sanja Marinković je pre novinarstva bila pekarka

Foto: Tanjug/ Dimitrije Goll

 

 

Voditeljka Sanja Marinković već godinama se bavi novinarstvom, a studije je završila u Beogradu, a kako bi obezbedila novčana sredstva, bila je prinuđena da radi u pekari

Indira Radić je bila medicinska sestra

Pre nego što je došla u Srbiju i postala poznata pevačica, Indira Radić živela je u Zagrebu, gde je radila kao medicinska sestra u jednoj bolnici, ali i pored ne odobravanja roditelja da se bavi javnim poslom, ona se ipak izborila na tom trnovitom putu i sada može da se pohvali činjenicom da su njene pesme nezaobilazni deo svakog veselja.

Foto: Arhiv Novosti

 

 

Emina Jahović se oduvek bavila javnim poslom

Foto: V. Danilov

 

 

Pevačica je oduvek želela da bude poznata, pa je tako tokom srednje škole honorarno radila na TV Novi Pazar, gde je vodila vremensku prognozu.

(Blic)

BONUS VIDEO:

Zavirite u ormar Jelene Karleuše

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".