Sanjati da kupujete ribu

Ako ste u snu videli da ste kupili neku ribu, simbolika ovog sna je negativna. Ako ste imali ovu vrstu sna, to znači da ćete imati zdravstvenih problema u budućem periodu, tako da bi trebalo da pokušate da budete odgovorniji za svoje zdravlje.

Sanjati da čistite ribu

Ovo je pozitivan san i otkriva vaš trenutni napredak i borbe. Taj san simbolizuje vaše samočišćenje i vašu odlučnost da budete najbolji.

Ako ste sanjali da čistite ribu, to je vrlo dobar znak. Ovaj san je simbol radosti i zabave koja vas očekuju u narednom periodu.

Biće puno uzbudljivih trenutaka u vašem životu i provodićete vreme sa ljudima koje volite.

Foto: Profimedia

 

Sanjati da vas je riba ugrizla

Ako ste sanjali da vas je riba ugrizla, taj san ukazuje na probleme. Vaš život neće biti lagan u narednom periodu. To može ukazivati na to da vaši životni problemi mogu postati sve veći i gori.

Problemi mogu biti povezani sa finansijama, zdravljem, odnosima, porodičnim životom i društvenim životom.

Sanjati da ste ulovili ribu

Snovi o ulovu ribe vrlo su česti. Ti se snovi obično negativno tumače. Snovi o ribolovu i ulovu ribe znače da ćete imati problema u vašoj bliskoj budućnosti.

Taj san znači da „hvatate“ probleme, kao da ste magnet za negativnu energiju. To bi moglo ukazivati na neugodnu situaciju sa kojom ćete se suočiti, onu koja dolazi kao posledica vaših vlastitih dela.

Ovaj san takođe može značiti da će se nešto dogoditi i iznenaditi vas, ali ne na pozitivan način. Međutim, ovi snovi mogli bi imati i potpuno suprotna značenja.

Foto: Profimedia

 

Na primer, ako ste uhvatili zlatnu ribicu ili neku retku vrstu ribe ili bilo koju ribu koja se smatra dragocenom i vrednom, onda taj san simbolizuje sreću i uspeh.

Takvi snovi su povezani sa bogatstvom i materijalnom stabilnošću.

Pokušajte se setiti kakvu ste ribu uhvatili i kako ste se osećali zbog tog. Ako ste se osećali dobro kao da ste nešto osvojili, onda san definitivno ima pozitivno značenje za vas.

Sanjati da lovite ribu golim rukama

Ako ste sanjali da ste ulovili ribu golim rukama, to simbolizuje vaše putovanje u otkrivanju svojih emocionalnih razočaranja i davanju sve od sebe da ih rešite.

Ovaj san bi mogao biti povezan sa iznošenjem nesvesnih emocija na površinu. Taj san takođe može biti metafora za ono što tražimo i šta možemo naći u sebi.

Ako ste u snu uspeli da ulovite ribu vlastitim rukama, ovaj san znači da ćete se u narednom periodu razočarati u emocionalnom smislu.

Sanjati da ste ulovili veoma veliku ribu

Ako ste sanjali da ste ulovili veoma veliku ribu, to je dobar znak. Ovaj san najavljuje srećne trenutke i veliku sreću koja vas očekuje u budućnosti.

Sanjati da pokušate uhvatiti ribu, ali bez uspeha

Kada vaši pokušaji da ulovite ribu propadnu u snovima, to obično nije dobar znak. To može da simbolizuje razočarenje zbog nepostizanja svojih ciljeva ili žaljenje zbog propuštanja prilika.

Ovaj san znači da ste upravo propustili ili da ćete tek da propustite dobru šansu u svom životu. San simbolizuje izgubljene prilike, a rezultat su razočarenja i brige.

Ako ste u snu pokušavali uhvatiti ribu, ali niste imali uspeha u tome, to je znak da ćete propustiti neke dobre mogućnosti u bliskoj budućnosti.

Zbog toga ćete biti veoma razočarani i žalićete jer niste dovoljno pazili na sve sjajne mogućnosti koje su se pojavile pred vama.

Foto: Profimedia

 

Sanjati jato riba

Ako ste sanjali jato riba, taj san znači da vam je obilje na putu. To znači da ćete da dobijete finansijske blagoslove i sreću!

Ako se u vašem snu ribe ponašaju opušteno, to može ukazivati na vaš mir i zadovoljstvo trenutnom životnom situacijom. To takođe može biti znak da ćete uskoro stupiti u srećnu vezu punu ljubavi.

Sanjati da kuvate ili pečete ribu

Ako ste u snu videli da kuvate ili pečete ribu, to je loš znak. Ovaj san znači da ćete se u bliskoj budućnosti morati suočiti sa nekim problemima i stresnim trenucima.

Takođe, možete da razočarate nekoga ko vam je vrlo blizak. Taj san takođe može da ima i drugo značenje.

Ako ste u snu videli da kuvate ribu, to bi mogao biti znak da želite nešto da promenite u svom životu. Možete promeniti svoj stav i svoj način razmišljanja.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".