Milica Pavlović je napustila očevu kuću u Švajcarskoj sa samo tri meseca, jer je on dobio starateljstvo posle razvoda, ali nije imao mogućnosti da se brine o bebi. Zato je tako mala stigla u Srbiju, gde su je podizali baba i deda, u selu Bunibrod kraj Leskovca. Oni su i zaslužni za njenu muzičku karijeru, jer su je ohrabrili da peva u horu i kasnije se takmiči u Zvezdama Granda.

Danas o ocu ne govori često, ali i tada obično samo napomene kako i u njemu ima podršku. Sada je rekla i nešto malo više, pre svega u kontekstu njegovog ponašanja u rodnom kraju. Otac, naime, izbegava da kaže da mu je Milica Pavlović ćerka, a ona smatra da bi mu zbog toga neke stvari bile lakše.

"Zašto bi neko meni zbog toga činio stvari?", zna da mi kaže. Mi se stalno zbog toga svađamo! Ja mu kažem: "Znam, ali bi olakšao sebi", mene ljudi u mom gradu poštuju i vole.

"Samo da si rekao, možda to ne bi bilo tako, možda ne bi čekao tri meseca, nego mesec dana", to je prosto neka lepa stvar, ko ti je ćerka... - objašnjava pevačica.

Prema njenim rečima, otac jeste ponosan na nju, ali ne voli što je pevačica.

"Želeo bi da imam neki najnormalniji posao, od 8 ujutru do 3 popodne da radim, recimo", priznaje ona. Sa druge strane, Milica forsira upravo provokativne momente u svom poslu - počevši od neobičnih kostima i upadljive garderobe, pa do kontroverznih spotova. 

BONUS GALERIJA: Emina Jahović u različitim izdanjima

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".