Pevačica Romana Panić (47) odlučila je da vrele letnje dane provede u Boki kotorskoj, gde se već danima unazad odmara i prikuplja energiju za nastupe.

Međutim, fotografije koje je Romana objavila, izazvale su lavinu komentara.

Foto: Printskrin/Instagram/romana_panic

 

Naime, pevačica se skinula u izazovni kupaći kostim, koji je isticao njenu figuru, kao i zadnjicu. Bujnim grudima mamila je uzdahe svih prisutnih na plaži.

Podsetimo, pevačica je nedavno gostovala u emisiji ,,Premijera", pa je progovorila o ljubavnim planovima.

- Uvek poželim dobro zdravlje i dobru energiju, da budem radosna, mada je teško u ovim vremenima ostati normalan, svoj i zdrav. Prisutni su razni strahovi, moj savet je da ljudi pokušaju sami sebe da leče, naravno da sam za vakcinaciju. Ali sebe treba da hranimo dobrom duhovnom hranom kako bismo sve ovo izgurali - priča Romana i otkriva da li su spekulacije da se udaje istinite:

Foto: Printskrin/Instagram/romana_panic

 

- Mislim da će ova godina biti dosta dobra za mene, ušla sam u neku predivnu fazu života. Dosta sam radila i srela sam svog prvog saradnika, svog prvog producenta i zbog toga sam presećna jer sam oduvek verovala da on najbolje za mene piše. Radujem se nekim novim stvarima. Znaš da mi pevačice ne volimo da pričamo o ljubavi.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".