Iako je imao uspešnu fudbalsku karijeru, ali i bio u braku sa Slavicom Ćukteraš, golmana Vladu Avramova nismo često viđali u medijima. O njemu se tek ponešto čuje iz intervjua koje je pevačica davala, kao i sa sportskih stranica.

Foto: V. Danilov

 

 

Na Vladinom Instagram profilu uglavnom su foto podsećanja na dane aktivne igračke karijere, a tek nedavno u javnost je dospela slika novijeg datuma koja svedoči da su se, na početku njegovih četrdesetih, pojavile sede.

 

 

Da li se u međuvremenu ponovo oženio, nije poznato, ali mnogi se još sećaju početka njegove romanse sa "zvezdom Granda", koja mu je 2016. rodila ćerku Viktoriju.

Slavica je zbog ljubavi batalila scenu i mikrofon, kako bi supruga pratila širom sveta, od Dubaija do Japana. Ipak, brak nije opstao.

Foto: Instagram printskrin

 

 

- Emocije su nestale, najbitnije da smo ostali u odličnim odnosima i da Viktorija ne oseća ništa, zna samo da mama i tata žive odvojeno, ne fali joj ljubavi. Bolje dobar razvod nego loš brak, to je istina - rekla je Slavica koja je sa Vladom provela tri godine.

(Hello)

BONUS GALERIJA: Slike iz privatnog albuma - Jelena Tinska

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".