Ne prođe ni mesec dana da problemi u braku Vujadina Savića i Mirke Vasiljević nisu tema portala. Nevenčani supružnici, koji u zajednici žive već 11 godina, pogodni su za medijske spekulacije, a sve zahvaljujući fudbaleru koji se ne smiruje.

Foto: N. Parušić

 

 

Jedno vreme se čak tvrdilo i da je glumici bio neveran, čemu su svedočile fotografije, a što je dodatno potpirivalo gradske priče da u njihovom odnosu nije sve idealno. Problemi u braku Vujadina Savića i Mirke Vasiljević često su tema javnosti i zbog fudbalerovog neveštog baratanja društvenim mrežama. NJegova poslednja objava posebno je uzdrmala je javnost, a sve zbog toga što se veruje da ju je lepšoj polovini uputio.

Foto: Instagram printskrin/savicvujadin

 

 

- Nekada moraš uraditi ono što je najbolje za tebe i tvoj život, a ne ono što je najbolje za sve ostale - napisao je Vujadin na "Instagramu", što su mnogi protumačili kao posledicu svih odricanja koje je zbog karijere, pa samim tim i izdržavanja porodice morao da načini.

Mirka i Vujadin na brojne medijske navode nikada se nisu mnogo obazirali, već im je glavna preokupacija bilo prilagođavanje na život u inostranstvu sa naslednicima, kojih danas imaju četvoro, a šta se zaista dešava iza njihova četiri zida samo oni znaju.

FOTO GALERIJA: Slike sa snimanja serije "LJubav, navika, panika"

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".