Emotivna i romantizovana biografija kultnog pevača dodirnula je srca svih, a obzirom na neverovatnu sinergiju među glumcima, mnoge zanima kako je snimanje određenih scena izgledalo iz ugla samih aktera.

Foto: V. Danilov, Foto: Jutjub printskrin/ZELJKO JOKSIMOVIC

 

 

Milan Marić se osvrnuo i na intimne scene iz ovog ostvarenja, koje je snimao sa koleginicom Milenom Radulović koja tumači Nadu, odnosno treću suprugu Tome Zdravkovića, koju je pevač upoznao i oženio u Crnoj Gori.

- Svi smo se vodili emocijom i intuicijom. Bjela nas je puštao, dozvoljavao nam je da nas u scenama vode emocije. Moja je dužnost bila da kao stariji kolega u intimnim scenama sa Milenom Radulović budem pažljiv i brižan - rekao je glumac.

Milan Marić pomenuo je i koleginicu Mirjanu Karanović, koja mu u filmu glumi majku.

Foto: N. Skenderija

 

 

- Mira Karanović je velika glumica. Kod nje nema ničeg lažnog i folirantskog. Sa njom je divno raditi, jer ti kao partneru, mladom glumcu, daje ozbiljan prostor - rekao je Marić.

Koliki je uspeh doživeo film govori i brojka od 400.000 ljudi koji su ga do sada pogledali. 

Pohvale na račun glume Milana Marić mogle su se čuti svuda, a zanimljivo je da je oduvek maštao da će se baviti nečim sasvim drugim. Ipak, gluma ga je ubrzo kupila, a pored ostalih velikih glumačkih ostvarenja, film "Toma" će zauvek imati posebno mesto u njegovom životu.

Foto: Tanjug/Arhiva Novosti

 

 

- Ako se pravi film o Tomi, ne može da ne bude emotivan, to je složena priča o njegovom životu. I emocije, emocije pre svega. Pesmu "Tuga" Toma je napisao kao veoma mlad, a snimio je skoro pred kraj života i stalno smo se vraćali na to. Ovaj film će imati posebno mesto u mom životu šta god radio - rekao je glumac.