Maja Milutinović imala je priliku da kroz deset meseci učešća u popularnom takmičenju "Zvezde Granda" sarađuje sa Svetlanom Cecom Ražnatović koja joj je bila mentorka.

Nakon završetka takmičenja Maja je odlučila da otkrije kakva je Ceca kada se kamere ugase. Ovom prilikom ona je priznala da je bila vrlo šokirana pevačicinim ponašanjem prilikom prvog susreta i probe, te da nije očekivala da je privatno tako prizemna i topla.

Foto: Jutjub printskrin/ Zvezde Granda

 

- Zaista predivna. Iskreno, nisam očekivala da je najveća balkanska zvezda toliko veliki čovek, divna osoba. Toliko je prijatno u njenom društvu, topla, srdačna, spremna da pomogne, da se aktivno bavi svakim segmentom nastupa našeg. Sa njom možete da pričate o bilo čemu, i važnim stvarima ali i onim opuštenim, da se samo ćaska uz kafu - otkrila je Maja.

Foto: Jutjub printskrin/ Zvezde Granda

 

- Pošto nam je javljeno da će i Ivana Peters raditi sa nama kao član Cecinog tima, nisam očekivala da ću videti Cecu na probi. Međutim, prva proba, mi sedimo, ona ulazi, mi u šoku kao: 'Vau'. Izljubila nas je i izgrlila sve, i već mi je bilo jasno o kakvoj divnoj ženi i energiji se radi - objasnila je Maja.

BONUS GALERIJA: Slike iz privatnog albuma - Dragan Stojković Bosanac

(Grand Online)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".