Peđolino ističe da roditelji ponesu hranu od kuće kako bi imali da priušte detetu neku igračku ili suvenir.

"Skupiš crkavicu da odvedeš dete na more u nadi da će lakše prezimiti zimu. Čučiš celu noć u autobusu da bi dete spavalo na dva sedišta. Poneseš od kuće sve što može za hranu da bi detetu kupio neku glupost uveče na šetalištu. Nosiš ga u pet ujutro na plažu da udiše jod. Naravno, mi smo paradajz turisti, kad dođemo kući, hvalimo se kako smo se baš proveli i odmorili", izjavio je Peđolino.

Fotot: Printskrin/Jutjub/Radioaktivni Komarac

 

Autor i voditelj emisija za decu objasnio je u emisiji "Puls Srbije" svoju izjavu a potom rekao da svako ko kritikuje ne razmišlja da li ti "paradajz turisti" imaju decu koja boluju od respiratornih bolesti kojima bi more pomoglo da lakše prezime zimu.

- Ovo je priča koja se provlači već dugo. Niko ne razmišlja kad kritikuje "paradajz turiste" o deci koja boluju od respiratornih bolesti a njih je neverovatno mnogo. Roditelji znaju da će more nešto da uradi tom detetu. Ima onih koji imaju da plate hotele, ali ima i onih roditelja koji nemaju. U Prčnju vi vidite gomilu roditelja koji iznose decu u 5 ujutru koji iznose decu na plažu da dok spavaju udišu svež vazduh. To nisu paradajz turisti, to su ljudi koji su skupili novac da olakšaju život svojoj deci - rekao je Peđolino.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".