Poznati ragbista Majkl Liča oslobođen je optužbi za porodično nasilje nakon što je njegova bivša verenica Kara Čilderhaus odbila da svedoči protiv njega, prenosi NJujork Post

Kako je sud saopštio, Liča umalo nije iskrvario na smrt, pošto je rukom razbio prozor kada je video svoju verenicu Karu Čilderhaus kako oralno zadovoljava njegovog saigrača Adama Eliota.

Foto: Fejsbuk printskrin/Kara Childerhouse

 

Ovaj incident se dogodio prošle godine u kući ragbiste. 

Kako se navodi, Liča je veče pre incidenta pio alkohol i zaspao u sobi, da bi ustao u ranim jutarnjim satima i video svoju tadašnju verenicu kako da vara sa saigračem iz kluba. Nakon što je video ovaj šokantan prizor, vratio se u kuću, a za njim je krenuo i Eliot. Tada je Liča rukom udario prozor na ulaznim vratima i teško rasekao ruku. 

Tom prilikom izgubio je 2.5 litra krvi i skoro iskrvario nasmrt, a pored toga dobio je i optužnicu za porodično nasilje. Naime, svedoci su čuli kako je vikao da će ubiti ženu, što je bilo dosta za optužnicu. 

- Nisam mogao da izbacim iz uma sliku moje verenice koja oralno zadovoljava mog prijatelja - rekao je Liča na sudu u petak.

Liča je konstantno tvrdio da nije napao bivšu verenicu i na kraju su optužbe protiv njega odbačene, jer je Kara odbila da svedoči protiv njega, piše Miror

Ona je objasnila da je trenutno trudna i pod velikim stresom, pa da zbog toga ne želi više da učestvuje u sudskom postupku. Automatski, sud je izbrisao njena dotadašnja svedočenja, nakon čega je tužilac ostao bez najbitnijih dokaza.

 

 

NJegov sada već bivši prijatelj Adam Eliot, potvrdio je njegovu verziju priče.

Eliot je otkrio da je bio 12 sati u kući saigrača i da je Liča rekao verenici: "Šta to, dođavola, radiš?" Nakon toga se vratio u kuću i razbio staklo.

Liča je srećan jer je istina konačno izašla na videlo.

Foto: Fejsbuk printskrin/Kara Childerhouse

 

- Sada samo želim da ostavim sve iza sebe i nastavim sa svojim životom - rekao je ragbista.

Bivši libanski reprezentativac, koji je odigrao više od 100 utakmica NRl-a, zbog povrede je morao da završi karijeru.

BONUS VIDEO: 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".