Pevačicu Marinu Radosavljević Maki pretukao je bivši ljubavnik I. T., 4. avgusta na  Lovefest-u u Vrnjačkoj Banji, zbog čega se ona nalazi u kraljevačkoj bolnici sa ozbiljnim povredama.

Posle četiri dana potrage policije za njim, on se danas predao i nakon što je saslušan već je pušten na slobodu. Kako je rečeno iz Policijske uprave Kraljevo, radi se na utvrđivanju svih okolnosti posle čega će biti doneta odluka o daljem postupanju.

Foto: Fejsbuk printskrin/Marina Radosavljevic

 

Marina je otkrila  da on već ima dosije. 

- Ležao je već u zatvoru zbog pucnjave na drugo lice - poručila je kratko.

U Vrnjačkoj Banji, I. T. je poznat po poslovima sa gradnjom, kao preduzimač.

Podsetimo, Radosavljevićevu je pretukao bivši ljubavnik nasred festivala, kada se u nju zaleteo i udario je. Ona je zatim pala, tom prilikom zapao je jezik u grlo, te ju je Hitna pomoć na nosilima unela u kola.

- Polomljen mi je prst, imam jake bolove u predelu grudnog koša, sve me kosti bole, lice mi je unakaženo i imam rusku kragnu. Mislila sam da će lekari da me puste kući danas, ali mi je lekar rekao da ne dolazi u obzir jer sam dobila potres mozga i zbog toga čim pokušam da ustanem, počnem da povraćam. Zbog toga mi ne daju da idem kući i moraću još neko vreme da ostanem u bolnici - poručila je pevačica kja je već nekoliko dana na bolničkom lečenju.

BONUS GALERIJA: Usnija Redžepova - retrospektiva karijere

(24sedam)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".