Brojni turisti nezadovoljni su previsokim cenama sa kojim su se susretali na raznim letnjim odmaralištima, a "nekorektnost" ugostitelja nije izostala i na Zlatiboru, sudeći po snimku koji kruži društvenim mrežama.

Na video zapisu, postavljenom od strane jedne devojke na TikToku, prikazan je račun koji je obuhvatao dve kafe, vodu i sok, a ukupna cena ju je "šokirala".

 

 

- Dođete na Zlatibor, odlučite da popijete kafu ovde, nije strana zemlja. Dve kafe, voda i Coca-Cola, molim lepo, 1.055 dinara. Šta 1.055? - navela je devojka.

Kako se može videti na računu, flašica vode od 0,33 koštala je 235 dinara, koka-kola 0,23 iznosi 380, a dve espreso kafe sa mlekom po 220 dinara.

Dečko koji je sedeo sa njom samo je odmahnuo glavom na pitanje devojke o računu, a takođe je u opisu objave istaknuto "Zlatibor nije skup - takođe Zlatibor" aludirajući na previsoke cene.

Foto: printskrin TikTok/itsmesanjaa

 

 

Dosta osoba iskoristilo je priliku da komentariše pomenut snimak, a mišljenja su različita.

"Leleeee, pa to je mnogo, što je mnogo, mnogo je"

"Na Divčibarama hladan nes, koka-kola i plazma šejk su 2.000 dinara".

"Takve su cene jer idete tamo. Idite na Staru planinu na primer, priroda je daleko lepša, a cene su smešne. Isto to kada bi tamo naručili račun bi bio 400-500 dinara".

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".