Jedan korisnik društvene mreže Redit podelio je priču o svojoj baki koja je bila zaljubljena u Rivsa jer ju je podsećao na njenog muža kad je bio mlad. Pogledala je sve njegove filmove, koji su joj pružali utehu u najtežim trenucima života.

- Imala je moždani udar u sedamdesetima i poslednjih 10 godina života provela je u kući, a gledanje filmova bio je njen najveći hobi, koji joj je zamenio druženje sa prijateljima - napisao je korisnik Redita.

Foto: AP Photo/Evan Agostini

 

- Nedugo nakon što je izašao "Matriks", moj ujak ručao je u jednom restoranu u Los Anđelesu, a na vratima se pojavio Kijanu Rivs u pratnji ženske osobe. Moj ujak im je prišao i ispričao kako je njegova 80-godišnja majka veliki fan jer je Kijanu podseća na njenog muža u mladosti - dodao je.

Glumac je upitao ima li mobilni telefon kod sebe i rekao: "Nazovi je, želim da razgovaram sa njom."

Razgovarao je s bakom nekoliko minuta, a ona je bila potpuno oduševljena pozivom. - Bila je vrlo izolirana, a njegova iskrena ljubaznost i zainteresovanost koju je pokazao pravi su dokazi koliko je velik čovek - podelio je u objavi koja je izazvala pravu lavinu oduševljenja fanova.

BONUS GALERIJA: Predrag Ejdus - retrospektiva karijere

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".