Gledaoci prosto obožavaju da love greške, komentarišu zanimljive situacije, kritikuju izgovor voditelja ili odgovore na pitanja...

Još jedan detalj iz epizode "Slagalice" emitovane pre dve nedelje postao je viralan na društvenim mrežama. Ovoga puta razlog nije pogrešno pitanje, niti neka druga komična situacija, već kako bi neki rekli, pomalo surovo pravilo zbog koga je takmičarka Dušica Đurić Gršić ostala bez poena u prvoj igri.

U igri "Slagalica", gde takmičari od ponuđenih slova treba da pronađu najdužu moguću reč, Dušica se preračunala, pa je reč "proputovati", od 11 slova, koju je pronašla, prijavila kao reč od 10 slova. Nažalost, prema pravilima kviza, pogrešno prijavljen broj slova u igri "Slagalica" takođe se računa kao greška, te je takmičarka ostala bez bodova koji su pripali njenom rivalu, koji je našao kraću reč - "pravo".

- Pogledajte kakva propuštena šansa. Dali ste tačnu reč, ali ste loše prebrojali. Zato prihvatamo LJubomirovu reč, a naša je, kao što sam već rekla, 'proputovati' i sadrži 11 slova - rekla je voditeljka Milica Gacin, kojoj je bilo žao što se takmičarka zabrojala.

Korisnici društvenih mreža negodovali su zbog ovog pomalo surovog pravila, deleći ovaj insert uz komentare: "Nije fer", "Baš šteta", "Kakva nepravda" itd.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".