Drešer, koja se proslavila se ulogom dadilje Fren u seriji "Dadilja", jednoj od najpopularnijih serija 1990-tih godina, ispričala je u intervjuu o traumama koje je imala kad je 1985. godine silovana.

Glumica je tada imala 28 godina, a kako je navela, pretili su joj pištoljem, te su ona i njena prijateljica silovane ispred tadašnjeg Freninog supruga. NJega su vezali i prekrili mu oči povezom, rekla je Fren za Si En En.

- Tada nismo znale da su taj muškarac i njegov brat bili na uslovnoj slobodni. Bilo je grozno i pomisliti da je bio zatvoren, a potom pušten, i da je nakon svega to uradio - rekla je. Policiji je dobro opisala počinioca pa su brzo uspeli da ga pronađu.

 

 

- Budući da imam fotografsko pamćenje, pomogla sam policiji i ilustratoru da napravi skicu prema kojoj su ga kasnije pronašli i priveli - ispričala je glumica. Sada zna da je zatvoren i da više nikome ništa neće učiniti nažao.

- Barem sam nakon svega imala taj završetak, koji mnoge žene nemaju. Ne moram da se bojim da ću ga sresti iza nekog ugla. Nakon što se to dogodilo, rekla sam prijateljima, ali nisam imala snage da nazovem svoje roditelje i kažem im šta se dogodilo - otkrila je Fren.

Glumica je prvi put je o silovanju pričala 1996. jer joj je dijagnostikovan rak materice, a sve je opisala u autobiografiji "Enter Whining".

BONUS GALERIJA: Nezaboravna filmska diva Merilin Monro

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".