Pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu danas je saslušan S. M. (26), iz Apatina, osumnjičen da je slao preteće poruke novinarki TV Pink, Jovani Jeremić. Na teret mu se stavlja krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Foto: Printskrin/Instagram/ Kurir

 

 

On je uhapšen u petak, kada mu je na zahtev Tužilaštva određeno zadrđavanje. Na saslušanju, kako saznajemo  je uz prisustvo izabranog branioca negirao delo koje mu se stavlja na teret.

U daljem postupku u Tužilaštvu će biti ispitana i Jovana Jeremić, daće se nalog za veštačenje mobilnog telefona, a možda će se tražiti i veštačenje osumnjičenog, kako bi se utvrdila njegova uračunljivost. Takođe, biće ispitano još nekoliko osoba na okolnosti da li su i na koji način možda umešani u iznete pretnje.

Foto: Jutjub printskrin/Balkan Info/Republika TV

 

 

Jeremićeva je pre nekoliko dana prijavila policiji da joj stižu preteće poruke i to od osobe koja se predstavlja kao čovek Veljka Belivuka. Prema informacijama koje smo dobili, neke od poruka su glasile: "Uništićemo te iz principa, jer je sa nama uvek Nevolja", "Misliš ako je Velja pao da nismo podelili pozicije", "kupi kartu iz Srbije u jednom pravcu ili će u suprotnom jesti žito na tvojoj sahrani".

(N. B.)

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja Jovane Jeremić - voditeljka koja u svakoj emisiji iznenadi gledaoce

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".