Irina Vukotić trenutno slobodne dane provodi u Crnoj Gori. Uz čašu vina, voditeljka se opušta na ležaljci, zagledana u more, a pratiocima je pažnju privukla i njena vitka linija koju je pokazala u kupaćem kostimu.

Kako je svojevremeno otkrila, Irina, koja je i mama devojčice Iskre, svoju ishranu bazira uglavnom na povrću.

- Prijaju mi lagana jela od povrća, dok od mesa jedem samo ribu, biftek i ponekad piletinu. Obožavam pirinač sa suvim grožđem, grašak sa cimetom i čorbe sa bar pet vrsta povrća i indijskim začinima koji daju pikantan ukus. Obično večeram tunjevinu, salate, ali i razne pite - rekla je ranije voditeljka za medije.

Povrćem i voćem snabdeva se najčešće u bašti svog oca, koji gaji šljive, dunje, paprike, paradajz i krastavac.

- Znam da njegovi plodovi nisu prskani, ukus im je fantastičan i ne može da se poredi sa ukusom "plastičnog" povrća koje nam nude u prodavnicama", rekla je tada Irina i objasnila šta najčešće jede za doručak, dok obavezno preskače mleko i jogurt.

- Ujutru je važno unositi masti, naročito ako imate nedostatak vitamina D. Zato rado jedem puter, masline, jaje i kiselo mleko u koje često stavim seme koprive jer je dobro za unos gvozđa. Ne pijem mleko i jogurt, već samo kiselo mleko - rekla je ona.

Irina izuzetno vodi računa i o unošenju dovoljne količine tečnosti.

- Svakog dana obavezno popijem bar litar đumbira, a dan završavam čajem od sladića koji obožavam - otkrila je ranije voditeljka.

BONUS GALERIJA: Emina Jahović u različitim izdanjima

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".