Radnik Mekdonaldsa u Bruklinu je upucan u vrat jer je poslužio hladni pomfrit, nakon čega je preminuo, saopštila je u petak policija, piše NJujork post.

Metju Veb (23) je podlegao povredama nakon što je upucan u ponedeljak ispred restorana brze hrane Bedford-Stajvesant u kome je radio, saopštila je njujorška policija. 

Majkl Morgan (20) osumnjičen je za pokušaj ubistva i krivično delo posedovanja napunjenog vatrenog oružja jer je upucao Veba u besu što je njegovoj majci serviran neukusan pomfrit.

Kako pišu američki mediji, očekuje se da će se suočiti sa optužbom za ubistvo, rekli su tužioci na sudskom saslušanju u četvrtak, čak i pre nego što je potvrđena Vebova smrt.

Veb je radio u restoranu u ponedeljak uveče kada se Morganova mama, Liza Fulmor, požalila radnicima da joj je pomfrit hladan i zamolila da razgovara sa menadžerom.

Kada su radnici počeli da joj se smeju, krenulo je koškanje Veba i Morgana, a sukob se nastavio na trotoaru. Morgan je udario Veba pesnicom u lice, a kada se vratio, izvukao je pištolj i upucao ga u vrat, tvrde tužioci.

NJegova majka je kasnije rekla policiji da joj je sin rekao da "mora da uradi ono što mora“.

Devojka osumnjičenog, Kamelija Danlap, takođe je optužena za posedovanje oružja jer je navodno dala Morganu pištolj. Ona je optužena i puštena uz kauciju od 50.000 dolara u gotovini, nakon što su tužioci rekli da je priznala da poseduje pištolj.

BONUS VIDEO:

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".