Dragan Bjelogrlić obožava svoju suprugu Maju, sa kojom ima dvoje dece, Alekseja, koji je i sam ušao u glumačke vode i Miu, koja je politikolog i producent.

Foto: ATA images

 

 

Veza Dragana Bjelogrlića i Maje je neverovatna, a prava magija je učinila da oni postanu ljubavni par. Naime, Bjelogrlić je pre više od dve decenije dobio ponudu da snimi jednu reklamu, a to je iskoristio kao povod da osvoji Maju, koju je tada već poznavao neko vreme, prenosi Kurir.

- Kad sam, nekoliko meseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski nameštaj, u kojem mi je trebala i partnerka, setio sam se Maje. Nisam bio siguran je li uopšte u Beogradu, ali imao sam sreću da je baš tad došla na jesenji ispitni rok pa sam je angažovao da glumi sa mnom u reklami. Prvo smo samo glumili ljubavni par, a ubrzo smo to stvarno postali, otkrio je Bjelogrlić za Story.

Foto: Arhiv Novosti

 

 

Maja je bila uspešna u svetu mode, radila je u Beču i Parizu, a onda i diplomirala engleski jezik i književnost.

Bjelogrlić često ističe da mu je ona pomogla da stvori „srećnu i divnu porodicu, uprkos brojnim izazovima koje često nameće život jednog umetnika“. Kruži i priča da ju je, ubrzo nakon upoznavanja, odveo u svoju porodičnu kuću u Barandi i da je već tada znao da će život provesti s njom.

BONUS GALERIJA: Slike iz porodičnog doma - Lidija Vukićević, 1989. godine

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".