Emotivni život Mirjane Karanović nije nešto što je proteklih godina mnogo zanimalo medije.


Nakon što je dramska umetnica, za koju mnogi tvrde da "stari kao vino" i s godinama sve bolje izgleda, odlučila da uplovi u vezu sa 20 godina mlađim kolegom iz Bosne Erminom Bravo javnost je počela da se interesuje i za taj segment njenog života. Dečko Mirjane Karanović, aktuelni, od tog momenta postala je standardna tema gradskih kuloara, što glumica ne voli, međutim nesvesno objavama na "Instagramu" ona potpiruje maštu mnogih na tu temu.

Foto: Printskrin/Instagram/mirjanakaranovic

 

 Najnovija fotografija, jedna od retkih na kojima je glumica u muškom društvu, privukla je odmah pažnju Mirinih obožavatelja i probudila znatiželju. Svi su se zapitali ko je harizmatični muškarac kraj kog ona pozira na ljuljšci i nogama se dodiruje i da li je možda upravo on dečko Mirjane Karanović.

Foto: Printskrin/Instagram/mirjanakaranovic

 

Budući da je Mira već neko vreme tvrdila da je sama, svi su se obradovali mogućnosti da je konačno pronašla srodnu dušu i ponadali da dotični džentlmen poseduje sve kvalitete koje je ona ranije napominjala da njen izabranik treba da ima.

- Za glumicu je neophodno da ima partnera na koga može da se osloni i da bude potpuno sigurna da će je podržati kad treba, a da pri tom ne razmišlja o tome da li je bez garderobe - govorila je Mira.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".