Pevačica je snimila duet sa kolegom Nemanjom Stevanovićem, a mnogi su za njih govorili i da su u vezi, što je par demantovao rečima da su samo dobri prijatelji.

Evo gde su danas i kako izgledaju čuveni Silvija i Nemanja.

Silvija Nedeljković glasom i osmehom osvojila je publiku, ali iako su joj prognozirali uspešnu karijeru ona se zbog ljubavi odrekla estrade i napustila Srbiju.

Silvija je bila takmičarka treće sezone ovog šou programa, a te 2007. godine je u velikom finalu zauzela sedmo mesto.

Posle “Zvezda Granda” Silvija je nastavila profesionalno da se bavi pevanjem, ali ljubav ju je omela. U međuvremenu se udala za nekadašnjeg golmana Crvene zvezde Sašu Stamenkovića sa kojim se ostvarila u ulozi majke i odselila se u insotranstvo.

 

 

- Moja i njegova karijera su zahtevne, mnoge žrtve moraju da se podnesu, ali podržavamo se! Zasad nam ide savršeno. On me često prati na nastupima, što mi predstavlja veliko zadovoljstvo i ja idem na njegove utakmice kako bih ga bodrila, pričala je ona.

Za razlikui od nje, Nemanja Stevanović je nastavio sa pevačkom karijerom.

Nekadašnji pevač "Granda" ostaće upamćen po učešću u rijaiti programu "Farma" u koji je ušao sa tadašnjom devojkom Milenom Ćeranić. NJihovo učešće i ponašanje osudili su mnogi pa je Saša Popović odlučio da ih udalji iz produkcijske kuće.

Foto: V. Danilov

 

 

Nemanja se danas ne pojavljuje toliko u javnosti poslednjih godina, osim ako za to nema povoda. Pre pandemije koronavirusa je često radio u inostranstvu, a slobodno vreme provodi sa suprugom Jelenom i ćerkom Mašom.

Foto: Printskrin/Instagram/nemanjastevanovic82

 

Odlučio je da se posveti porodici pa sada ga sve ređe viđamo u javnosti.

NJihov duet "Jedini jedina" možete poslušati ovde:

https://www.youtube.com/watch?v=QrbAOIvTsOg

BONUS VIDEO:

Jelena Karleuša o "Zvezdama Granda"

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".