Iako smo navikli da je viđamo pozitivnu i veselu, folk pevačica Biljana Sečivanović nije uvek u životu imala razloga za smeh.

Godinama je pokušavala da zatrudni

Biljana se najpre godinama lečila od steriliteta, a kada je uspela da zatrudni, otac njenog deteta ju je napustio. Pevačica je ipak, uz podršku svojih roditelja, odlučila da rodi dete i bude samohrana majka.


Nažalost, dan kada se porodila u isto vreme bio je i najtužniji dan u njenoj familiji jer je sin njene rođene sestre preminuo.

- Nažalost, nisam mogla da se radujem tom biću koje sam ja donela na svet, jer je tog istog dana povorka krenula da odnese dva metra pod zemlju još jedno mlado biće, sina moje rođene sestre Nikolu - kroz suze je ispričala Biljana svojevremeno gostujući u jednoj emisiji.
Biljana se porađala u Austriji, pa joj je još teže palo što u tim trenucima nije mogla da bude uz svoju porodicu.

- Nazvali su nekoga u mom okruženju i saopštili. Ja sam već videla koliko je sati i šta se događa, počela sam da urlam na sav glas i tu noć nisam mogla nikako da spavam kako treba, da bi ubrzo posle toga počeli bolovi i porođaj. Teški trenuci, sam u tuđem svetu bez igde ikog svog. Trudim se da zaboravim na to, ali svaki Matejin rođendan podseća na taj trenutak - rekla je Biljana pre par godina u svojoj tužnoj ispovesti.

NJena sestra je 13 godina kasnije rodila devojčicu, a zatim i dečaka, ali ju je posle tragedije u kojoj je izgubila sina sačekala još jedna loša vest. Saznala je da boluje od raka dojke, a borba sa okrutnom bolešću odvijala se tokom njenog učešća u jednom muzičkom takmičenju, ali je pevačica kao pravi profesionalac dala sve od sebe da njena karijera ne ispašta.

BONUS VIDEO:
 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".