Mira Škorić je dugi niz godina na estradi, a iako je znamo kao crnku, duge kose, nije uvek bilo tako. Pevačica je često eksperimentisala sa izgledom, pa se sada osvrnula na te dane.

Foto: Dušan Mišić

 

Ona je, naime, u jednom trenutku čak bila i plavuša!

- To je jedan neuspeli pokušaj da budem plavuša! Ne znam ni što sam to uradila. Udala sam se '95. godina, bila sam u drugom stanju sa Milicom i jednostavno sam htela neku promenu koja je srećom trajala veoma kratko - prisetila se Mira i dodala da je plavuša bila svega par meseci, a onda brže-bolje uklonila boju koja joj se nije ni dopadala.

- Posle sam se ošišala skroz na kratko, jer sam toliko oštetila kosu da sam morala. Ali dobro, imala sam ispade i sa raznim pramenovima, narandžastom bojom, pa dođem kući, plačem i vrištim, uostalom kao svaka druga žena - našalila se svojevremeno pevačica u emisiji "Iz profila". 

Foto: Milutin Labudović

 

Da je u mladosti bila fatalna svedoči i to što ju je svojevremeno muvao i Žika Jakšić, što je i sam potvrdio u emisiji "Nikad nije kasno", priznavši da je je od Mire mogao da dobije batine. 

- Mogao je da prođe slomljene glave ili noge. Šalim se, mi smo prijatelji i saradnici 30 godina otprilike, puno smo radili i putovali dok je bio u bendu "Ritam srca". On je veliki drug, džek, kavaljer, pravi prijatelj, a to što on non stop priča o ženama, pa on voli da je okružen lepim ženama, a ja sam uvek bila brat - ispričala je pevačica.

BONUS VIDEO:
 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".