Miljana Kulić pobedila je smrt i konačno se probudila iz veštačke kome u kojoj su je lekari u Kliničkom centru u Nišu držali zbog operacije prilikom koje su joj odstanili puknutu slezinu.

Ona se sada prvi put oglasila nakon drame i istakla da je veoma ljuta na turske lekare koje smatra odgovornim za svoje stanje i priznala da je svesna da ju je korak delio do smrti.

Foto: Printskrin/Instagram/miljana_kulic_official

 

Na pitanje kako se sada oseća i da li je svesna šta joj se dogodilo, Miljana kaže:

- Nisam dobro, psihički sam veoma loše. Borila sam se, bila sam na ivici života i smrti. Strašno je šta su mi uradili, hteli su da im budem zaštino lice za Balkan, a umalo sam umrla- kaže Kulićeva i opisuje kako sada izgleda njeno telo:

- Imam ožiljak preko celog stomaka. Trpim strašne bolove, ali se nadam da ću pobediti i da će sve biti dobro. Daju mi lekove da se smirim i da mi bolovi budu manji. I dalje se svi plaše da se nešto ne iskmplikuje. Imam traume zbog svega, zaspim pa se budim u bunilu i sanjam da me ponovo vode na operaciju- kaže popularna rijaliti učesnica koju su turski lekari optužili da je prekršila pravilo i konzumirala cigarete, što je zabranjeno nakon operacije skraćivanja želuca.

Foto: Printskrin Instagram/marijakulic_mtaz

 

- Ne mogu da shvatim da ovakve komplikacije mogu da se dogode zbog pušenja. Pozvaću Indi da se posavetujem s njom i da mi kaže da li je i ona pušila kad se operisala. Mama je stalno uz mene, ovde su doktori sjajni brinu svi o meni, samo da izađem iz bolnice da vidim svoje dete - zaključila je Miljana.

Podsetimo, Miljana je operisana 20. jula u Istanbulu, a nakon tri dana se vratila u Srbiju kada se osećala malaksalo. Prošle subote joj je naglo pozlilo i sa bolovima u stomaku javila se u Urgentni centar u Nišu gde su lekari otkrili da je došlo do pucanja slezine koju su joj odstranili.

BONUS VIDEO:

 

(Informer)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".