Pevačica gde god da se pojavi pleni neverovatnom elegancijom, ali sigurno niste znali da njen verenički prsten košta kao jedna luksuzna kuća. U poređenju sa njim burma novopečene gospođe Aflek je jeftina.

Foto: Profimedia

 

 - Burma DŽenifer Aflek pripada klasičnom i bezvremenskom stilu! Izgleda kao široka platinasta traka sa kupolom. Prsten je prelep simbol njene ljubavi i posvećenosti Benu jer je platina dragocena, retka i traje ceo život. Procenjujem da ovaj prsten košta oko 1.000 dolara -  prokomentarisala je predsednica "Platinum Guild International USA" DŽeni Luker otkrivši sjajnu simboliku nakita, prenosi  hellomagazine.com.

Foto: Tviter printskrin/@BenniferStan2

 

 - Pošto su prirodni zeleni dijamanti veoma retki, procenila bih da ovaj prsten košta najmanje pet miliona dolara -  rekla je DŽeni o vereničkom prstenu.

DŽenifer Lopez nedavno je rekla da je Ben Aflek, inače njen četvrti muž, čovek sa kojim će sigurno provesti ostatak života. Međutim, njen prvi suprug ne misli tako.

Prvi suprug DŽenifer Lopez, Ojani Noa tvrdi da latino diva "voli da bude zaljubljena", ali gubi interes nakon što se strast u braku smiri. Smatra da njen brak s Benom Aflekom neće potrajati, piše Daily Mail.

BONUS GALERIJA: Nezaboravna filmska diva Merilin Monro

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".