Iako se glumom bavi od malih nogu, šira javnost zapazila je Tatjanu Kecman kada se u filmu „Dara iz Jasenovca“ pojavila u ulozi časne sestre.

Foto: Arhiva Novosti

 

 

NJen lik utemeljen je na istorijskoj ličnosti, upravnici logora Barti Pulheriji, ozloglašenoj zbog svog odnosa prema deci.

‒ Dobiti negativnu ulogu je divno. Glumci vole da brane svoj lik pa sam probala da nađem zrno čoveka u njoj. Moja uloga je mala. Imala sam u glavi da i ona živi u ogromnom strahu jer je samo smrt okružuje, što je, naravno, ne opravdava, izjavila je Tatjana, koja je u privatnom životu atraktivna plavuša neobično svetlih očiju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tatjana kecman (@tkecman)

 

Pre nego što je snimila „Daru iz Jasenovca“ gledali smo je u serijama "Ubice mog oca“, "Ubice mog oca" i "Žigosani u reketu“. Sa početkom pandemije odlučila je da napravi pauzu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tatjana kecman (@tkecman)

 

‒ Od kada sam stala na pozorišnu scenu, 1990. godine, moja najduža pauza bila je mesec dana. Na sceni sam bila i za vreme bombardovanja, i tokom trudnoća, i kada sam bila u gipsu, i bolesna, sa zdravstvenom legitimacijom u džepu kostima za slučaj da mi pozli i da moram u Hitnu... Eto, sad ne igram. Imam vremena na pretek, pa se osećam kao da živim nečiji život, tuđi. Pozajmila sam ga i jedva čekam da ga vratim. Šalim se, naravno. Dobar je ovaj život, privatno sam ispunjena i srećna, rekla je glumica za portal "Svet Australija".

BONUS GALERIJA: Tanja Bošković - retrospektiva karijere

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".