Prvi put nakon razvoda, bivši suprug pevačice Jelene Karleuše uhvaćen je u javnosti, a fotografije Duška Tošića ispred jednog prestoničkog hotela napravile su pravu pometnju.

Foto: ATA images

 

 

Izgleda da je bivši fudbaler preboleo razvod što se može zaključiti i po fotografijama na kojima je vidno nasmejan i dobro raspoložen pozirao fotografima.

Foto: ATA images

 

 

Podsetimo, Jelena Karleuša i Duško Tošić odlučili su da stave tačku na svoj brak dug 14 godina, a pevačica je u poruci na svom Instagram profilu obavestila javost o događajima.

- Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla ... pa NAVALITE. Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirače tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem - napisala je Karleuša.

BONUS VIDEO:

Karleuša lomi tanjire u restoranu

 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".