Rada Manojlović sa sestrom Majom ima poseban odnos. Pevačica često njihove najlepše zajedničke trenutke podeli i sa fanovima putem društvenih mreža. Međutim, kada su bile male moralo je izričito da bude po njenom.

Foto: V. Danilov

 

- Bile smo deca za poželeti. Imale smo drugarice, tako kao mi, siromašne, ali su znale da prave takve scene i skandale kada im se nešto ne kupi. Nama se lepo kaže da se nema za to, mada nismo nikakvo opterećenje bile roditeljima i zaista smo bile zahvalne. Tada je bilo tata i mama idu na njivu, a sestra i ja sređujemo po kući - rekla je Rada, pa je dodala:

- Bila sam grozna prema sestri, u svari u fazonu ja sam starija i moraš da me slušaš. Čak i kada nisam bila u pravu, moralo je da bude po mom. Mislila sam da, ako sam starija, da sam pametnija, to mi se jedino ne sviđa u mom ponašanju, ali dobro, bile smo deca - objasnila je.

Foto: ATA images

 

NJih dve su veoma mlade ostale bez majke i to je ostavilo dubok trag u njihovim životima. Radu danas posebno čini srećnom to što je uspela da ispuni majčinu želju i postane uspešna u svom poslu.

- Za mene se oduvek znalo, jer sam ja prvo propevala, pa progovorila (smeh). Više sam bila tatino dete, nekako sam bila muškarača ali sam volela sa majkom da podelim svoje simpatije i da joj se žalim. Volela sam uvek da čujem njeno mišljenje o momcima koji su mi se dopadali jer je ona uvek nepogrešivo procenjivala. Kada kaže da joj se neki ne dopada uvek je bila u pravu - rekla je Rada u emisiji „Iz profila".

BONUS GALERIJA: Iz mog butika - Jasna Milenković Jami

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".