Lekari koji rade na hitnom prijemu u bolnicama tokom karijere nagledaju se raznih čudnih slučajeva. Neretko pacijenti dolaze sa tegobama za koje se jednim pregledom ustanove da su izazvane stranim telom u organizmu kome tu nije mesto.

Priče o tome kako je neki neobičan predmet završio u nečijem telu su različite, a jedna od njih, koja ovih dana kruži društvenim mrežama, sve je samo ne obična.

Jedan korisnik Tvitera, koji je čekao pregled u Urgentnom centru, posvedočio je nesvakidašnjoj situaciji, a svoje iskustvo je podelio na društvenim mrežama.

- Došao u Urgentni centar na neku kontrolu, kaže mi doktor: "Sad ću da dođem, treba da pomognemo nekoj ženi, progutala ključ" - počeo je svoju priču mladić.

 

Šok je usledio malo kasnije.

- Kasnije saznajem da ju je tu doveo zubar kojem je ispao neki mali ključ dok joj je popravljao zub - navodi mladić.

Sve se navodno odigralo u jednoj stomatološkoj ordinaciji u Beogradu, a "ključ" koji je žena udahnula ustvari je deo alata koji se koristi prilikom ugradnje i održavanja zubnog implanta.

Čim je shvatio šta se desilo, zubar je svoje pacijentkinju odvezao u Urgentni centar, gde su joj lekari odmah snimili grudni koš i ustanovili gde se strano telo nalazi.

Ubrzo je "ključ" izvađen bronhoskopom, a žena bez tegoba puštena kući.

(Blic)

BONUS VIDEO

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".