Blaženku G. (39), medicinsku sestru koja je bila zaposlena na apartmanima u Narodnom frontu ubio je sekirom suprug Čedomir J. (43) u Batajnici, a istu sudbinu doživela je i njega koleginica Maja Đorđević, koju je pre pet godina ispred Centra za socijalni rad ubio bivši partner Marko Nikolić koji je pre toga zadavio njihovog sina Mihaila (5).

Zločin u Batajnici otkriven je sinoć, kada je kum porodice pozvao policiju i rekao da ne može celog dana da dobije ni Čedomira ni Blaženku.

- Policajci su upali u kuću i našli Blaženkino telo u krevetu u spavaćoj sobi, dok je Čedomir pronađen obešen. Scena je bila jeziva, svuda je bilo krvi - kaže izvor.

Nesrećna žena bila je zaposlena kao medicinska sestra u GAK Narodni front.

- Bila je tiha, mirna, divna žena. Nikada se nije žalila - navodi izvor.

Na istom odeljenju radila je i Maja Đorđević čija je priča pre pet godina potresla Srbiju. Naime, početkom jula 2017. godine, Đorđevićeva je u Centru za socijalni rad u Rakovici čekala bivšeg partnera Marka Nikolića da vrati njihovog sina Mihajla iz posete. Nikolić se pojavio i mrtvo dete, koje je prethodno udavio, bacio ispred nogu Maji, a potom ženu počeo da ubada. Nesrećnoj ženi u pomoć su pritekli radnici Centra koje je takođe povredio. Nikolić je pet meseci kasnije, nekoliko dana pred Novu godinu, presudio sebi u ćeliji Centralnog zatvora.

- Maja je bila divna osoba, vrhunska sestra i veliki profesionalac. Nismo mogli da naslutimo da će se dogoditi tragedija, jer se nikada nije žalila - ispričale su pre pet godina kolege kako saznaje Kurir.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".