Priče da su drugarice zaratile oko poznatog operskog pevača Nikole Mijailovića, znatno mlađeg od obe, isprovocirale su Zoricu da zlobnicima zapuši usta.

- Ma to su sve budalaštine. Baš je sad Zorica Marković otela dečka Vesni Zmijanac! Pa Vesna je upoznala mene i Nikolu, mi se godinama družimo. Nekada i svi zajedno provodimo vreme. Ja ne znam šta je bilo između njih, ali znam da su u odličnim odnosima. Sa Vesnom se družim 35 godina i to prijateljstvo će trajati do kraja života, kao i prijateljstvo sa Nikolom. Pa toliko je novinara prošlo kroz moju kafanu i toliko su puta Nikolu i mene viđali zajedno, ne znam što se sada pričaju gluposti. Nikola je talentovan čovek i prava je ljudina, kad pusti glas svi popadamo - kaže Zorica.

Foto: V. Danilov

 

 

- NJemu je nedavno preminuo pas za kojeg je jako bio vezan. U znak podrške sam objavila zajedničku fotografiju ispod koje piše brat, prijatelj. Nemaju ljudi šta da rade pa izmišljaju priče i sastavljaju ljude. Krivo mi je zbog njega, ali nadam se da će se i on i Vesna slatko nasmejati tim glupostima.

BONUS GALERIJA: Iz mog butika - Maja Marijana

(Svet)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".