Jovana Jeremić tvrdi da je meta ljudi Veljka Belivuka i to zbog rata s Majom Marinković i da je u sve navodno umešana i Tamara Đurić.

Naime, voditeljka televizije Pink poslednjih dana nema mira jer joj navodno čovek uhapšenog Belivuka preti preko poruka.

- Čekam da ga policija pronađe i da vidimo ko je taj čovek koji je meni pretio. Neću angažovati obezbeđenje, a policija će ukoliko bude smatrala da je to potrebno meni, sama i dodeliti obezbeđenje. Vojislav Šešelj je aludirao na to da treba da mi se dodeli. Malo jesam bolje, ali sam i dalje uznemirena. Sledeće što planiram jeste da vodim najbolje svoje emisije i vodim računa kuda se krećem - priča Jovana za "Blic"

Povodom ove situacije oglasila se i Jelena Karleuša i svoje mišljenje objavila na Instagram storiju.

Foto: Printskrin Instagram/karleusastar

 

- ​Kakva smo mi to zemlja gde se upućuju najstrašnije pretnje jednoj ženi  koja je i majka i javna ličnost a da svi u tome vide zabavu? Ajde, ja sam na to navikla kad je reč o meni, ali me želudac boli kad to druge žene doživljavaju a nema ni jednog šmekera da ih zaštiti, eto samo zato što su žene.. Postali smo društvo gde se žene javno ponižavaju, vređaju, preti im se... I niko u tome ne vidi ništa loše. Ok, ja ću izaći na kraj sa jednim Lukasom koji vređa mene i moju porodicu jer je on bezopasan, ili sa drugim patuljcima koji reže na mene znajući da nema muškarca koi će stati iza mene (mogu ja i sama) ali ovde padaju ozbiljne pretnje ženi koja ima dete.. Gde su hrabri Srbi da zaštite ženu? Jovana, ne sme tebi dlaka sa glave da fali, napisala je Jelena na svom profilu.

BONUS VIDEO:

Jovani Jeremić majstori dobacuju na ulici

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".