Devojka radi kao animator za decu na kruzeru.

- To je možda najveći kruzer na svetu, ali kad je reč o kabinama za posadu, one su sve samo ne velike - rekla je Kejlig u svom videu koji je objavila na TikToku.

Kejlig je u jednom videu pokazala kabinu koju deli sa još jednom zaposlenom na brodu, a koja je uistinu minijaturna. U kabini imaju krevet na sprat, malo kupatilo, orman u koji gotovo ništa ne staje, prozore nemaju jer su oni rezervisani za goste koji putovanje kruzerom skupo plaćaju.

 

 

- Kupatilo je toliko mala da odjednom u njoj možete oprati zube nad umivaonikom, brijati noge pod tušem i obavljati nuždu - rekla je i dodala da se, iako žive u skučenom prostoru, ona i cimerka dobro snalaze te su zadovoljne.

U jednom delu kabine nalaze se prsluci za spašavanje na koje su stavile svoje torbice, a ispod televizora drže votku i grickalice. Kejlig spava na donjem krevetu, a njena cimerka Pam na gornjem. U kabini imaju i mali hladnjak. Kejlig je još u šoku što je svu svoju odeću i ostale potrepštine uspela da spakuje u tako mali ormar.

Devojka je otkrila da rad na kruzeru ima i vrlo lepih strana. Osim što će jako puno zaraditi i upoznati mnoštvo novih ljudi, takođe istražuje i razna mesta po celom svetu. Na kruzeru ima pristup i teretani za posadu u kojoj redovno vežba.

 

 

- Možemo da koristimo i teretanu za goste, ali ponekad je teretana za posadu mirnija - rekla je, prenosi britanski San.

"Wonder of the Seas" je trenutno najveći na svetu i putnike vozi po Karibima i Mediteranu, a dugačak je 362.04 metara, može da primi gotovo 7.000 putnika.

Na kruzeru živi 2.300 članova posade, ima 16 paluba za goste, 20 restorana, 4 bazena, 2.867 kabina, dvoranu sa 1.400 sedišta, vodeni park za decu, dečje igralište, klizalište, simulator surfovanja i košarkaško igralište u punoj veličini.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".