U današnjoj emisiji "Novo Jutro" voditeljka Jovana Jeremić kroz suze je proogovorila o pretnjma koje je dobila zbog čega je juče podnela prijavu protiv javnosti nepoznate osobe. 

Vodeći program uživo, Jovana Jermić, nije mogla da obuzda emocije, pa je počela da plače, a sve zbog zastrašujućih pretnji koje je dobila pre nekoliko dana.

Foto: Jutjub printskrin/Novo jutro

 

 

Ona je poručila da će ovaj slučaj isterati do kraja i da veruje da će nadležni organi pronaći osobu koja joj je pretila, ali da sigurno neće prestati da priča o starletama, te da je nikakve pretnje neće zaustaviti u tome da radi svoj posao. Dok je pričala o tome kako je pomenute poruke dobila dok je njena trogodišnja ćerka sedela pored nje, Jovani su zasuzile oči i rekla je da je sramota da neko uopšte preti majci malog deteta.

Podsećamo, Jovana Jeremić je dobila poruke sledeće sadržine:

Foto: ATA images

 

 

- Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićka. Sad ti se lepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziju nećeš izaći. Tamara moja Đurić je htela pakao da ti napravi, al' sam smirivao situaciju. Zadnji put upozorenje upućeno tebi, devojko, kraj - navedeno je u poruci.

S obzirom na to da Jovana nije odgovarala, usledile su pretnje:

- Ćutiš, fu*so. Kažu iz MUP, pocepali prijavu i bacili. Opet kukaš. Čekaju te moji "tigrovi", pred emisiju na Pinku. Sad ćemo te odučiti od mikrofona, zamenićeš ga ku**em za ceo život. Ceo život ćeš da pušiš ku**eve. Jasno! Nema više televizije za tebe. Bolesnice jedna, šta si se istripovala da si bitna. Smeje ti se cela scena - rekao je nepoznati muškarac.

Foto: Jutjub printskrin/Novo jutro

 

 

- Animator za majmune kraj vaših malih ekrana. Sramno za vas dr mr Jovana Jeremić. Je*ote život, nije li te stid. Uništićemo te iz "Principa". Jer, s nama uvek Nevolja. Misliš, ako je Velja pao, da nismo podelili pozicije. Ko će koga, mater ti u pi*ku jebem. Sledeću utakmicu izlazi parola posvećena tebi. Skandiraće ti cela tribina - navodi se u pretećim porukama upućenim Jeremićevoj.

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja Jovane Jeremić - voditeljka koja u svakoj emisiji iznenadi gledaoce

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".