Glumca Desimira Stanojevića, pubilika pamti po ulozi Vukašina Gloubovića  u legendarnoj seriji "Srećni ljudi", a čuvena ljubavna scena između Desimira i Snežane Savić  koja je tumačila ulogu Maline Vojvoić ljubavnice Vukašina Golubovića  privukla je tada veliku pažnju javnosti.

Foto: TV Novosti

 

 

Glumac je nakon mnogo godina progovorio o vrelim scenama sa koleginicom Snežanom Savić. Desimir  je do tada radio isključivo kao pozorišni glumac i nije imao iskustva u ovakvim scenama.

On je  postupio strogo profesionalno iako mu je tada zbog seksepila koji ima njegova koleginica zavideo ceo region.

- Ja nisam imao iskustva sa ljubavnim scenama, oni su imali, pa su mi pomogli. Ja prema njoj nisam gajio takva osećenja, zato što mi je kolegnica. Ta scena je nama profesionalna, to je tehnički izvedeno, čovek se unese u tu scenu da liči istinksi, a sve je jedna tehnika koja se uči. Što se mene tiče sve prošlo bez većih problema, ja sam trapav - rekao je Stanojević i dodao:

Foto: Jutjub printskrin/vladimir.colovic

 

 

- Ona je već snimala slobodne scene u filmovima, tako da je njoj to bilo mučnije, meni fascinantnije, sa više treme. Znao sam teorijski to, iz prakse nisam znao, jer u pozorištu toga ima retko - zaključio je glumac.

BONUS GALERIJA: Slike sa snimanja serije "Bolji život"

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".