Pevačica Ana Nikolić živi u jednoj zgradi novogradnje u elitnom delu Beograda, a iako nije često kod kuće, komšijama je jako draga, i bila im je simpatična i pre nego što se doselila.

Kada pevačica ne nastupa, vreme provodi sa ćerkicom Tarom, koja ide u obližnji vrtić, a susedi kažu da se prema mezimici ophodi sa posebnom brigom i pažnjom, da ih je pomalo i iznenadila, jer je po prirodi luckasta.

Foto: N. Skenderija

 

- Ana je carica, oduševila sam se kada su mi rekli da će doći u naš komšiluk. Mišljenje mi se nije puno promenilo kada sam je upoznala. Svima se uvek javlja i većinu vremena je super raspoložena, otkačena baš kao što možete da vidite na društvenim mrežama. Jako sam se iznenadila njenoj požrtvovanosti detetu, da je ne znam, imala bih drugačije mišljenje - rekla je komšinica, pa dodala da se Ana ne viđa sa muškarcima.

- Koliko znam, sada nema nikoga. Nisam videla da se u muškom društvu vraća u stan. I da ima nekoga, verujem da bi je, zbog njenog karaktera, i iskrenosti, bilo briga da li će je neko videti sa partnerom i pričati o tome. Divim joj se što je toliko otvorena i to nije zbog alkohola koji joj svi pripisuju, mada je često pripita - zaključila je jedna mlađa komšinica.

"Ona je skroz izgubila kompas", komentarisale su komšije.

Foto: ATA images

 

Na razgovor je pristao i jedan stariji gospodin, koji nije fan njene muzike, ali voli njen lik.

- Drago mi je kada je vidim i kada stignemo da popričamo. Jako je brižna u svakom smislu. Nisam znao ko je ona dok mi nisu rekli drugi ljudi oko mene - rekao je i dodao:

- Najviše uživam kada je vidim sa ćerkom. Imam unuke i setim se i moje dece kada su bila mala. Ne biste verovali koliko ona tek uživa. Kao da je ceo svet stao i tu su samo njih dve. Dosta joj je posvećena, kao i otac, koliko sam čuo. Hvala Bogu da je tako i da dete ne trpi razlaz roditelja. Ana jeste opi*ena žena, ali je kao majka dobra.

Foto: ATA images

 

Otkako su se Rasta i Ana razveli, komšije nisu viđale repera u blizini Aninog doma, ali kažu da ćerki priča o njemu sa najvećim poštovanjem, te da je ne navodi na svoju vodenicu.

- Ne pojavljuje se on ovde. Tara kada ide kod njega, verovatno je Ana odveze ili se nađu negde. Slabo priča o njemu, čujemo u prolazu kada je ćerka nešto pita, i uvek joj odgovori sa tolikom pažnjom, i ljubavlju, kao da su i dalje zajedno - istakla je komšinica Maja.

BONUS GALERIJA: Ana Nikolić - retrospektiva karijere

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".