Švedski napadač Zlatan Ibrahimović proslavio je rođendan na kojem je nastupila Nada Topčagić, pevačica čiji se hit orio San Remom.

Nada je nakon što je ovaj snimak obišao region, danas reagovala i demantovala da je uzela 30.000 evra za nastup na Ibrahimovićevom rođendanu, a opisala je i kako je izgledala žurka, te kolegama poručila da mogu da joj pljunu pod prozor.

 

 

 - U Milanu je bilo fenomenalno! Mislim da sad i vrapci na grani znaju koliko se Zlatan i ja poštujemo i slobodno mogu da kažem da je to prijateljstvo koje će godinama da traje. Spremila sam mu nekoliko iznenađenja za rođendan, u dogovoru s njemu bliskim ljudima sam se organizovala kako bi sve proteklo po planu i u najboljem redu. Pevala sam mu na uvce moj najveći hit "Jutro je", mogu da se pohvalim i da su svi gosti skočili da igraju. Šta da vam kažem, Ibra i ja smo svetske face! Sve sam ja ovo zaslužila. Kolege s estrade mogu da mi pljunu pod prozor! Crknite i puknite od ljubomore! Moja karijera je opet u punom sjaju, cio svet bruji o meni. Verovatno će tek da me razapinju kolege -  rekla je pevačica koja je preponosna što se njen čuveni hit pjeva i van granica Balkana:

Kako je navela, pesma "Jutro je" je vanserijski hit koji se i danas sluša isto kao i prvog dana kada ga je objavila.

 

 

 - Zato mogu da razumem zašto je većina kolega ljubomorna na mene, ali me ne dotiču takvi komentari. Gledam sebe, svoj napredak i rad. Ibrahimović je tražio da se u San Remu na festivalu pusti moja pesma, svi to pamte, sećam se da nisam mogla da spavam od sreće! Zlatan i ja smo se baš zbližili i verujem da ćemo od sada stalno da se viđamo na rođendanima. On je sportska veličina i normalno je da mi imponuje što me voli i poštuje - poručila je ona, prenose regionalni mediji.

(Dan.me)

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".