Pretpostavlja se da Nikol živi u Floridi gde je kanabis legalan ukoliko imate medicinsku "marihuana karticu". Bez obzira na to, njena objava izazvala je burne reakcije.

- Neke majke su na mene sasule drvlje i kamenje, ali brojni pratioci stali su u moju obranu. To što ja radim je moja stvar pa stoga, ako voliš alkohol, onda ga pij, ali nemoj onda meni prigovarati. Majke koje puše marihuanu su ionako unapred osuđene od strane okoline - kaže Nikol.

Ona smatra da bi ljudi trebalo da prestanu da se svađaju oko nečega što je u njenoj zemlji već gotovo legalizovano. Oni koji je podržavaju kažu da je bolje pušiti travu nego biti pijan i agresivan dok drugi dodaju da bi radije da im majka puši marihuanu nego da se naliva vinom.

Problema zbog neobičnog načina života imaju i druge mlade mame i nije uvek reč o marihuani. Tako je jedna na TikToku izjavila kako dopušta svom trogodišnjem detetu da psuje i da je zbog toga drugi roditelji vide kao "lošu majku".

 

Zvezda TikToka Čelsi (@chelseybanker), podelila je video sa svojim obožavaocima rekavši da druge majke ne žele da joj budu prijateljice nakon što su doznale za njen "opušteni stil roditeljstva".

NJena objava privukla je veliku pažnju i dobila je hrpu komentara, uglavnom podeljenih roditelja jer mnogi su rekli da bi i oni bili šokirani kada bi čuli kako njihovo dete psuje.

Čelsi je zatim podelila još jedan video koji daje više konteksta, rekavši da neke reči ipak nisu dopuštene i da postoje pravila o tome šta njeno dete sme da kaže i kada to može da kaže.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".