Ejmi Harijet (19) iz Londona, ostala je zapanjena kada je na Univerzitetu u Birmingemu upoznala Grejs Kasl (20), prenosi "Miror".

Neverovatnu priču Ejmi je podelila na TikToku, gde je otkrila još jednu slučajnost. Rođene su sa samo jednim danom razmaka sa tom razlikom što je Grejs rođena godinu dana ranije.

Zajedničke fotografije koje je podelila prikazuju dve identične devojke, sa plavom kovrdžavom kosom, plavim očima i sličnim crtama lica.

- Mislim da sam upoznala svoju davno izgubljenu bliznakinju na fakultetu i ona je moja cimerka. Ovo smo nas dve, zašto izgledamo isto? Najčudniji deo je što su nam rođendani sa samo dan razmaka - rekla je Ejmi u videu.

Foto: TikTok printskrin

 

Šokirani pratioci odmah su apelovali na Grejs i Ejmi da urade DNK test, a Ejmi je, takođe, priznala da nikada nisu poverovale da su zapravo bliznakinje, ali im je bilo smešno kada su se prvi put srele i shvatile koliko su slične.

- Mi smo dobre prijateljice i smatramo da je cela stvar totalno luda. Moja "bliznakinja" i ja nećemo raditi DNK test, samo smo želele da se zabavimo - kaže Ejmi u videu koji je prikupio milione pregleda.

Ipak, kada je njen video postao viralan, jedna kompanija odlučila je da devojkama pošalje besplatne komplete za DNK analizu, na šta su one pristale, međutim, Ejmi još uvek nije obavila rezultate analiza.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".