Počela je bizarna trka pevača i pevačica ko će kupiti prvu pesmu koju će Zoran Marjanović, kompozitor i aranžer nepravosnažno osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene, napisati iza zatvorskih zidina.

S porodicom uhapšenog kompozitora, koji je tek nedavno počeo da se „vraća u formu”, kontaktiralo je više poznatih imena sa estrade sa ovim zahtevom, za mnoge bizarnim.

– Mnogi već sada pokušavaju da obezbede ovu ekskluzivu. Zbog toga zovu i njegovog brata Miloša, ali i njegovu devojku Zoricu. Tvrde da su spremni da plate koliko god to bude potrebno samo da dobiju tu prvu pesmu koju Zoran bude napravio.

Znaju oni da je to sve čudno, ali i svesni su kakav bi publicitet dobili ako bi baš oni otpevali taj prvi „zatvorski” hit. I što je najčudnije, ne plaše se reakcije javnosti. Valjda se vode onom da ne postoji loš publicitet – otkriva izvor dobro upoznat sa dešavanjim na estradi.

Oni uopšte i ne žele da ulaze u pitanje da li je Zoran kriv za ubistvo njihove koleginice, već im je bitan jedino i isključivo prostor u medijima koji bi na ovaj način dobili.

Zoran, poznat kao noćna ptica i čovek koji obično muziku stvara noću, zasad nema adekvatan instrument na kome bi mogao da počne da komponuje, ali bi, naravno, ukoliko se odluči na ovaj vid kreativnog rada tokom boravka iza rešetaka, to moglo da se promeni uz specijalno odobrenje saznaje Objektiv.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".