Nije mnogo prošlo od kako su Svetozar Cvetković i Jelena Đokić obelodanili da se razvode, ipak javnost je znatiželjna da sazna da li su nekadašnji supužnici i roditelji dvoje dece Klare i Luke pronašli utehu u novim partnerima.

Foto: Igor Marinković

 

Na osnovu objava Đokićeve na "Instagram" profilu jasno se da zaključiti da kod nje mesta za tugu nema, tačnije da je odavno okrenula novi list, a o novom početku pre par dana obavestio nas je i Cvetković.


Naime, on je na društvenim mrežama objavio sliku na kojoj u vrlo prisnom odnosu pozira sa lepoticom koju oslovljava imenom Tena, što je medije i javnost navelo na zaključak da fotografiju glumca krasi ni manje ni više do nova emotivna partnerka Svetozara Cvetkovića.

Foto: Printskrin/Instagram/svetozar_cvetkovic_cv

 

Komentar koji je glumac stavio ispod slike dodatno je uzburkao javnost:

- Šta ti je život. Tena i Cv kroz vreme - napisao je Cvetković, ne želivši do kraja da objasni ko je dama sa slike i koliko mu znači.
Evidentno je da će mnogo vode Savom morati da proteče dok nova emotivna partnerka Svetozara Cvetkovića ne postane nešto o čemu će glumac otvoreno govoriti bez tajnovitosti.

BONUS VIDEO:
 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".