Ko je novi dečko Jelene Kareluše i da li je pevačica po rastanku od fudbalera Duška Tošića zaista, kako što se tvrdi u medijima, pronašla ljubav, pitanje je dana koja sve intrigira. Spekulacije o novom emotivnom početku pop zvezde samo se nižu a sve je poteklo nakon jedne fotografije nastale na prestoničkom partiju na kom se ona u prisustvu prijatelja ludo provodila.


Naime, Jelena je parti posetila sa koleginicom Milicom Pavlović i dugogodišnjim saradnikom Nemanjom Birtaševićem, a u neko doba estadnim umetnicama i njihovom prijatelju pridružilo se veće, uglavnom muško društvo.

 


Svi su se zaista lepo zabavljali, a detalje provoda ovekovečili su fotografijama koje su posle pevačice podelile sa pratiocima na "Instagramu". Upravo jedna od njih zaintrigirala je medije i javnost. Na njoj Jelena pozira dok joj zgodni muškarac drži ruku oko struka.

Mnogi su ovo prokomentarisali kao slučajnost, dok su pojedini to videli kao hladnu osvetu koju je Karleuša servirala svom bivšem partneru zbog odluke da napusti porodicu. Za sada se ne zna je li pomenuti momak novi dečko Jelene Karleuše ili je pak reč samo o jednom od prijatelja u čijem društvu je pomenuto veče ona uživala.

 

 

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".