Pevač važi za jednog od muškaraca koji se ne plaši da prizna da voli da uloži u šminku i sebe, pa je tako priznao da  je među prvima od pevača istetovirao obrve, ali je uradio i trajnu šminku kao pravi metroseksualac.  

 

Kako je vreme prolazilo, Keba nije bio zadovoljan svojim obrvama, počele su da blede. Osim toga, nisu mu prijali komentari pojedinca koji su govorili da njegove obrve liče na pijavice i imaju oblik ženskih. On je tada od kozmetičara tražio veće i deblje obrve.  

Cena obrva je visoka, 600 evra, ali to njemu nije smetalo. 

- Keba je posebno slab na svoje obrve. Kad ih je tetovirao, bio je zadovoljan, ali s vremenom su počele da blede i da gube boju, pa mu se to nije svidelo. A i pogađali su ga komentari da su mu obrve kao pijavice i da više liče na ženske nego na muške. Kad je video da mnoge njegove koleginice idu kod jednog poznatog kozmetičara, i sam je odlučio da ode kod njega. Rekao mu je da želi da budu što prirodnije i veće nego što je imao do sada. To ga je koštalo 600 evra, ali od tada ne skida osmeh s lica, prezadovoljan je - završava izvor za domaće medije.

Keba se svojevremeno podvrgao metodi koja je veoma popularna među ženama, a podrazumeva ubacivanje pigmentne boje biljnomineralnog porekla u plitke slojeve kože iscrtavanjem tankih linija ispod očiju.

(Blic) 

BONUS GALERIJA: Iz mog butika - Dragan Kojić Keba

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".