Anđela i Kristijan su dvoje ljudi koji su godinama bili interesantni domaćoj javnosti. 

Anđela Ražnatović rođena je 1980. godine kao plod velike ljubavi Željka Ražnatovića i glumice LJiljane Mijatović. Završila je Bogoslovski fakultet, a osim toga pišeme pesme jednu zbirku poezije je već objavila. 

Međutim, Anđelu dovode u vezu sa Kristijanom pre dvadeset godina kada je služio zatvorsku kaznu u Grčkoj. Nada su navodno bili u ljubavnoj vezi.

Foto: Printskrin Jutjub/Istinite priče

 

 

Anđela je nakon toliko godina otkrila da li su takve tvrdnje tačne i kako se slaže sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

- Sa Cecom sam uvek bila u korektnim odnosima, nikada se nismo svađale i zašto bismo se svađale. Nije hrišćanski svađati se. Nisam tako vaspitana, nikad se neću ni sa kim svađati. Sa Cecom sam uvek bila u korektnim odnosima i uvek se rado odazovem kad me pozovu na svadbe, proslave, rođendane i to je to... - rekla je Anđela u intervjuu za jutjub kanal ''Istinite priče'', a onda progovorila o navodnoj vezi sa Kristijanom.

- Sam Kristijan je skoro dao neke intervjue i lepo je rekao da mi nikada nismo bili u vezi i to je cela istina. To je medijima bilo zanimljivo, pa su napumpali. Kao Arkanova ćerka i Kristijan. Čoveka nisam videla od 2001. godine. Dva puta sam ga u životu videla na 5 minuta. U prisustvu njegove majke, stražara i upravnika zatvora. Nisam ga videla 21 godinu - završila je Anđela.

BONUS GALERIJA: Zavirite u luksuznu vilu Seke Aleksić

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".